marți, 18 august 2015

Dacă nu îți instalezi aplicațiile astea, degeaba ai smartphone

Degeaba ai smartphone, dacă nu profiți la maximum de funcțiile lui! Următoarele aplicații nu trebuie să-ți lipsească din telefon:

 

Google Goggles 

Această aplicație îți permite nu doar să scanezi coduri QR, ci chiar să găsești informații online despre lucrurile pe care le pozezi. Spre exemplu, dacă fotografiezi turnul Eiffel cu telefonul, Google Goggles îl va recunoaște instant și îți va oferi o groază de informații despre el. Dacă ești în vacanță printr-o țară străină și nu înțelegi ce scrie în meniul de la restaurant, fă-i o poză și Google Goggles îți va traduce întreg textul!

 

 

 

 

Mighty Text 

Ți-ai dorit vreodată să îți poți controla telefonul de pe computer? Să trimiți SMS-uri de pe laptop, spre exemplu. Cu Mighty Text, poți face asta!

 

 

 

 

 

 

 

Hover Chat

 Hover Chat este înlocuitorul perfect pentru aplicația default de SMS-uri! Poți citi și scrie mesaje fără a minimiza aplicația în care umbli. Toate textele îți apar în bule cărora le poți regla dimensiunile și opacitatea!


 

 

 

 

 

 

Play Tube 

Vrei să asculți muzică pe YouTube în timp ce butonezi telefonul? Problema e că imediat ce minimizezi aplicația, muzica se oprește. PlayTube este alternativa perfectă: prin această aplicație, accesezi filmulețele de pe YouTube și le redai în background!


 

 

 

  Shazam

Dacă încă nu ai instalat aplicația asta, nu mai pierde timpul! E ideală pentru momentele când auzi la radio sau în oraș o melodie care îți place și vrei să afli cine o cântă și cum se numește. Shazam îți dă toate detaliile cât ai clipi!

 

 

Pe care dintre ele le ai deja instalate?